BEATLES FOR KIDS

Tin és un robot sensible que emprén un viatge a través de la galàxia després de quedar-se profundament dormit. Durant el seu itinerari va efectuant breus parades en els planetes que va trobant; els seus diferents colors es corresponen amb diverses emocions, tals com a ràbia, tristesa, eufòria, així com conceptes com l’amistat o l’amor. En cada planeta sona una cançó dels genis de Liverpool, que ens parla d’aquestes sensacions.

és un viatge sideral

en clau de música

Beatles for kids és una aventura family friendly, en la qual el contacontes Toni Fornals va introduint-nos en la història de cada cançó, explicant les lletres de les cançons en valencià i servint d’ajuda als pares poc familiaritzats amb la llengua de Shakespeare.

Per als ulls i oïdes dels xiquets, és un fascinant conte amb escenografia extreta de la pel·lícula Yellow Submarine, colorits personatges i increïble música d’una altra època. Referències a Ray Bradbury, Roal Dahl i El principito, de Saint –Exúpery impregnen l’al·lucinant text que agrada a majors i captiva a xicotets. La banda, formada per Emili Gascón i Alan Blesa a les guitarres i veus, Adrián Ramírez al teclat, Guillem Marco a la bateria i Alex Casal al baix, demostren la seua admiració i respecte per The Beatles, adaptant a les característiques dels infants els seus hits dels 60 i 70.

La imatgeria, estètica i sentit de l’humor presents en tota l’obra dels Fab Four, a més dels valors i emocions inherents a la majoria de les lletres( Help- amistat, I’m only sleeping-paciència, Twist and shout- desenfrenament), converteixen el repertori Beatle en material lúdic i educatiu de primer ordre; ells i elles aprenen, divertint-se, històries impossibles, situacions surrealistes i gaudiran amb eixelebrats personatges als quals acabaran adorant; els papis gaudiran tant o més venint-se a dalt junt els seus fills. La immensa ombra de l’obra de The Beatles hauria de planejar per sempre en l’imaginari cultural del S. XXI; en temps de Trap i Operación Triunfo, TIN ROBOTS PLAY BEATLES FOR KIDS posa en valor i transmet orgullosament aquest llegat als nostres fills i filles.